Marokański przyprawiony hummus z dyni (naturalnie wegański, bezglutenowy i wolny od Soi)

Marokański przyprawiony hummus z dyni (naturalnie wegańskie, bezglutenowe i wolne od soi) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 91 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Jeśli masz sól, oliwę z oliwek, kurkumę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Podobne przepisy to Marokański przyprawiony hummus z dyni (naturalnie wegański, bezglutenowy i wolny od Soi), Budyń Indyjski-Naturalnie Bezglutenowy Bez Dyni, oraz Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego).
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, imbir, kolendra, cynamon, ziele angielskie, kurkuma, cayenne, i cukier i gotować przez 1 do 2 protokół.Wymieszać z tahini i ciecierzycą, a następnie zdjąć z ognia.Wymieszać z dynią, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i proces do gładkiej.
Przelać do płytkiej miski i posypać pistacje na górze.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce aż potrzebne.