Marokański Lamb Meat Loaf

Marokański Lamb Meat Loaf
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać marokański jagnięcina Meat Loaf spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka mielonego pieprzu, złote rodzynki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Marokański Meat Loaf, Marokańska Przyprawa Rub (Do Jagnięciny I Innego Mięsa), oraz Jagnięcina z serem Feta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć pierwsze 11 składników w misce; dobrze wymieszać. Jagnięcinę pokruszyć na mieszance cebuli; mieszać tylko do wymieszania. Kształt mieszanki do 8 x 4-calowy Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść Bochenek w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec w temperaturze 375 przez 45 minut lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiast zarejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Pozostaw Meat loaf 5 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn