Marokańska Wolno Gotowana Jagnięcina

Marokańska Wolno Gotowana Jagnięcina
Marokańska wolno gotowana jagnięcina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka nasion kopru włoskiego, cebula, mielona kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolno Gotowane Marokańskie Jagnięce Shanks, Wolno Gotowany Marokański Kurczak Morelowy, oraz Kotlety Jagnięce Wolno Gotowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 6 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać jagnięcinę i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
3
Rozgrzać 2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać jagnięcinę na patelni i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu i dodając 2 Więcej łyżek oleju na patelni między partiami, o 8 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć jagnięcinę do innej dużej miski po każdej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj cebulę i koncentrat pomidorowy do kapieli na patelni. Zmniejszyć ogień do średniej; smażyć, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj bulion, fasola garbanzo, morele, pomidory, laski cynamonu, imbir i skórka z cytryny i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki. Powrót jagnięciny na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż jagnięcina jest po prostu miękkie, o 1 godzinę. Odkryć i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje na tyle, aby płaszcz łyżka, o 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać schłodzone. Podgrzać na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Sól I PieprzSól I Pieprz
CiecierzycaCiecierzyca
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MorelaMorela
PomidorPomidor
ImbirImbir
BulionBulion
SOSSOS
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przełożyć jagnięcinę i sos do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Posypać kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn