Marokańska Wolno Gotowana Jagnięcina

Marokańska wolno gotowana jagnięcina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka nasion kopru włoskiego, cebula, mielona kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolno Gotowane Marokańskie Jagnięce Shanks, Wolno Gotowany Marokański Kurczak Morelowy, oraz Kotlety Jagnięce Wolno Gotowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 6 składników w dużej misce.
Dodać jagnięcinę i wrzucić do herbu.
Rozgrzać 2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać jagnięcinę na patelni i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu i dodając 2 Więcej łyżek oleju na patelni między partiami, o 8 protokół na partię.
Przełożyć jagnięcinę do innej dużej miski po każdej partii.
Dodaj cebulę i koncentrat pomidorowy do kapieli na patelni. Zmniejszyć ogień do średniej; smażyć, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Dodaj bulion, fasola garbanzo, morele, pomidory, laski cynamonu, imbir i skórka z cytryny i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki. Powrót jagnięciny na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż jagnięcina jest po prostu miękkie, o 1 godzinę. Odkryć i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje na tyle, aby płaszcz łyżka, o 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać schłodzone. Podgrzać na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.)
Przełożyć jagnięcinę i sos do miski.
Posypać kolendrą i podawać.