Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marokańskiego gulaszu z ciecierzycy i warzyw. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, butelkowany czosnek, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marokański Gulasz Z Ciecierzycy, Marokański Gulasz Z Ciecierzycy, oraz Squash I Ciecierzyca Gulasz Marokański dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cukinię, cebula, marchew, i czosnek; smażyć 5 protokół. Wymieszać bulion i kolejne 9 składników (bulion przez pomidory); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 8 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Cukinia
Marchew
Czosnek
Bulion
Cebula
3
Podczas gdy mieszanina ciecierzycy gotuje się na wolnym ogniu, przygotuj kuskus. W średnim rondlu zagotować wodę; stopniowo mieszać z kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciecierzyca
Kuskus
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.