Marmurkowy Tort Mini Bundt
Marmurkowe ciasto mini Bundt może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 409 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, ekstrakt z masła, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marmurkowe Ciasto Czekoladowe Bundt, Marmurkowe Ciasto Czekoladowe Bundt, oraz Ciasto czekoladowo-migdałowe marmurkowe bundt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 6 calowy patelni Bundt.
Połącz kawę rozpuszczalną i wrzącą wodę w szklanej miarce.
Dodać Holenderski proces kakao w proszku i mieszać, aż będzie gładka.Zważyć mąkę do miski upewniając się, że masz 140 gramów (5 oz) lub dokładnie odmierzyć po przesianiu. To ważne.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i solą i odstawić.Z ręcznym mikserem elektrycznym, ubić białka aż bardzo spieniony. Stopniowo dodawać 2 łyżki granulowanego cukru i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. Zestaw aside.In miskę do miksowania, ubij masło mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Ubić w pozostałej ½ szklanki i 2 łyżki cukru granulowanego, aż puszyste i lekkie. Ubić ekstrakt z wanilii. Beat in the egg yolks.By ręcznie mieszaj mieszankę mąki i mleka, naprzemiennie, zaczynając i kończąc na mące.Odmierz 1 filiżankę lub zważyć 8 uncji ciasta i umieścić w oddzielnej misce. Wymieszać z mieszanką kakaową.Wymieszać ekstrakt migdałowy lub maślany do pozostałej mieszaniny wanilii.Za pomocą gumowej szpatułki lub skrobaka złóż połowę białek do mieszanki wanilii. Złóż pozostałe białka do mieszaniny czekolady.Teraz łyżka ciasto do patelni, aby swój wzór. Miejsce około 4 łyżki ciasta czekoladowego na dnie patelni. Wypełnij przestrzenie łyżeczkami białego ciasta. Powtórz, ale tym razem umieść łyżki białego ciasta na patelni i wypełnij przestrzenie 5 łyżeczkami ciasta czekoladowego. Powtarzaj ten wzór, dopóki nie użyjesz całego ciasta.
Piec przez około 38-40minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie odwrócić się od patelni i ostudzić completely.In 2 szklanki szklanki miary, roztopić masło i czekoladę razem w kuchence mikrofalowej. Mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji, następnie mieszaj z cukrem pudrem do uzyskania pasty.
Dodaj wanilię i mleko, aż lukier będzie cienki i wystarczająco gładki, aby mżeć. Łyżka na ostudzonym cieście.