Marmurkowo-Czekoladowy Chleb Bananowy
Marmurkowo-czekoladowy chleb bananowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Jeśli masz sody oczyszczonej, substytut jaj, jogurt, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chlebek Czekoladowo-Marmurkowy Bananowy, Chlebek Marmurkowy Czekoladowy Bananowy, oraz Chlebek Marmurkowy Czekoladowy Bananowy.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć, mieszając trzepaczką.
Umieścić cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (około 1 minuty).
Dodać banana, substytut jajka i jogurt; ubijać do wymieszania.
Dodać mieszaninę mąki; beat z małą prędkością tylko do wilgotne.
Umieścić czekoladowe chipsy w średniej kuchence mikrofalowej miski, i kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do prawie stopiony, mieszając aż gładkie. Lekko schłodzić.
Dodaj 1 szklankę ciasta do czekolady, mieszając, aż dobrze połączone. Łyżka ciasto czekoladowe na przemian z zwykły ciasto do 8 1/2 x 4 1/2-calowy patelni Bochenek pokryte sprayem do gotowania. Mieszaj ciasta razem za pomocą noża.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.