Marmie ' s Bar-B-Que Sauce

Marmie ' s Bar-B-Que Sauce
SOS Bar-B-Que Marmie może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz mocną kawę, galaretkę winogronową, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek Marmie, szparagi czosnkowe, Wegańska pieczona czerwona papryka sos / łatwy domowy sos do makaronu s, oraz Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmaż drobno posiekaną cebulę i seler, z rozgniecionym czosnkiem na maśle (dodaj tyle cebuli i czosnku, ile chcesz) na średniej patelni z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać dokładnie pozostałe składniki, gotować w średniej temperaturze mieszając od czasu do czasu przez 30 minut i gotować na wolnym ogniu do uzyskania pożądanej grubości. W razie potrzeby uruchom blender Ręczny na końcu, aby uzyskać bardziej płynną konsystencję.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy

Składniki

1warzywo (np. szpinak)10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)2Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)1warzywo (np. szpinak)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler drobno posiekanyseler drobno posiekany1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoOliwki koktajlowe nadziewane pimientoOliwki koktajlowe nadziewane pimiento1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreolody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecydr saskatoon, koncentratcydr saskatoon, koncentrat6ząbki czosnku, mielone (do smaku)ząbki czosnku, mielone (do smaku)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegalaretka winogronowagalaretka winogronowa2warzywo (np. szpinak)pieprz świeży mielonypieprz świeży mielony2warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone1warzywo (np. szpinak)aromat hickory (opcjonalnie)aromat hickory (opcjonalnie)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej2warzywo (np. szpinak)Musztarda sucha KeenMusztarda sucha Keen2largescebula posiekanacebula posiekana1warzywo (np. szpinak)pokruszone płatki czerwonej paprykipokruszone płatki czerwonej papryki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocna czarna kawamocna czarna kawa312papryka habaneroDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet białyocet biały591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSos
Magazyn