SOS Bar-B-Que Marmie może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz mocną kawę, galaretkę winogronową, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek Marmie, szparagi czosnkowe, Wegańska pieczona czerwona papryka sos / łatwy domowy sos do makaronu s, oraz Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmaż drobno posiekaną cebulę i seler, z rozgniecionym czosnkiem na maśle (dodaj tyle cebuli i czosnku, ile chcesz) na średniej patelni z sosem.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać dokładnie pozostałe składniki, gotować w średniej temperaturze mieszając od czasu do czasu przez 30 minut i gotować na wolnym ogniu do uzyskania pożądanej grubości. W razie potrzeby uruchom blender Ręczny na końcu, aby uzyskać bardziej płynną konsystencję.