Margherita ® Prosciutto z chrupiącymi pomidorami na Ciabatta

Margherita ® Prosciutto z chrupiącymi pomidorami na Ciabatta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $7.55 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1252 kalorii, 46g białka, oraz 74g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, sok z cytryny, polentę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Panzanella z pomidorami i chrupiącą Prosciutto, Feta Florentine hamburgery z Frizled Prosciutto na parmezanie tosty ciabatta Rolls, oraz Chrupiące Ukąszenia Prosciutto.
Instrukcje
Aby czosnek aioli, połączyć puree czosnkowe, oregano, sok z cytryny, majonez, i oliwa z oliwek. Wymieszać, aż dobrze wymieszane, lub ubić małą trzepaczką. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
W małej lub średniej misce do mieszania, połącz starty parmezan i polentę, a następnie równomiernie rozprowadź na oddzielnym talerzu.
Ułóż pokrojone pomidory w mieszaninie polenta-parmezan, pokrywając obie strony, aby pokryć.
Podgrzej małą lub średnią patelnię na małym ogniu, dodaj do patelni oliwę z oliwek, a następnie dodaj pomidory. Smażyć przez 1-2 minuty z każdej strony, aż będą jasnobrązowe i chrupiące, a następnie zdjąć z ognia.
Na patelni tostować pokrojoną roladę ciabatta, aż brzegi staną się chrupiące, około 1 minuty, a następnie zdjąć z ognia.
Rozłóż 2 łyżki czosnku aioli na dolnej kromce chleba ciabatta.
Dodaj rukolę, a następnie polenta-parmezan crusted tomatoes.
Na wierzchu pokrojone Margherita ® Prosciutto, zamknąć górną połowę chleba i podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.