Margarita Ryby Miękkie Tacos
Margarita Fish Soft Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.26 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 620 kalorii, 40g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, skórkę z limonki, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Miękkie Tacos Rybne, Miękkie Tacos Rybne, oraz Miękkie Tacos Rybne.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce, połączyć tequilę z limonki skórki i soku, 2 łyżki oleju roślinnego, owoce morza przyprawy, i chili w proszku. Okryj rybę sosem.
Rozgrzać patelnię medium z pozostałą 1 łyżką oleju na średnim ogniu.
Dodać cebulę, japaleno i czosnek.
Saute przez kilka minut lub aż mieszanina zaczyna mięknąć, a następnie dodać grubo posiekane pomidory. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać z kminkiem. Gotować, aż tomatillos zmiękną, o 6 do 7 protokół więcej.
Wyjąć z ognia i ostudzić na około 5 minut. Ostrożnie dodaj sos do robota kuchennego ze skórką z cytryny i sokiem, miodem i awokado. Proces, aż stanie się gruba salsa.
Transfer do miski i rezerwy.
Rozgrzać grill na świeżym powietrzu lub patelnię na średnim ogniu i pokryć sprayem do gotowania.
Dodać rybę i gotować przez 3 do 4 protokół z każdej strony. Char miękkie tacos na otwartym ogniu na palniku kuchennym lub grilla, aby zmiękczyć i char.
Podawać ryby z tortillami obok i góry ryby z kapusty i salsy, jak jesz.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.