Margarita Polędwiczka Wieprzowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Margarita polędwiczka wieprzowa może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.48 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, sok pomarańczowy, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowsze Karnisze wieprzowe z polędwicą wieprzową, Game Day Margarita Pulled Pork (Garnek Crock), oraz Polędwiczki Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
Pokrój wieprzowinę po przekątnej na plastry o grubości 1 cala i dodaj do mieszanki tequili. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Usuń wieprzowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
3 do 4 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.