Marchewkowy Top Salsa Verde z prażonymi warzywami korzeniowymi
Marchewkowy Top Salsa Verde z prażonymi warzywami korzeniowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje 3,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, tymianek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczone w piecu warzywa wiosenne z salsą Verde, Bas w paski z salsą Verde i śródziemnomorskimi pieczonymi warzywami, oraz Bas W Paski Z Salsą Verde I Śródziemnomorskimi Pieczonymi Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby salsa verde, umieścić anchois, kapary, i czosnek w maszynce i pulsować, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Starty Parmezan, Do Podania
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać Topy marchew, rozmaryn, oregano, tymianek, czerwone płatki chile, i sok z cytryny i proces, aż drobno posiekane. Po uruchomieniu procesora stopniowo wlewaj oliwę przez rurkę zasilającą i puree, aż będzie bardzo gładka. Doprawić do smaku pieprzem i więcej soku z cytryny, jeśli chcesz. (Sos można przechowywać w lodówce, szczelnie przykryty, przez 2 dni przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Liście Marchwi
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Aby pieczone warzywa, Rozgrzej piekarnik do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Umieść ziemniaki, marchew i pasternak w dużej misce z oliwą z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku. Wrzucić do płaszcza, a następnie rozłożyć warzywa w jednej warstwie na dwóch oprawionych blachach do pieczenia z ziemniakami przeciętymi bokiem w dół. Pieczeń, aż warzywa będą miękkie i złociste, 30 do 40 minut, przewracając ziemniaki i mieszając inne warzywa w połowie i usuwając warzywa, jak są one wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina Wieprzowa
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Warzywa podawać na ciepło, skropione odrobiną salsy verde.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.