Marchew Zapiekana

Marchew Zapiekana
Zapiekane marchewki wymagają z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól, czosnek, musztarda w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Zapiekane ziemniaki i marchew, Serowe Marchewki Zapiekane, oraz Zapiekanka Z Marchwi Zapiekanki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj 2-litrową zapiekankę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Marchew włożyć do dużego garnka i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i przelać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Roztopić 1/3 szklanki masła w ciężkim rondlu na małym ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w roztopionym maśle do miękkości, 5 do 10 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
5
Mąkę ubić do mieszanki cebuli, aż będzie gładka; gotować, stale mieszając, aż mieszanina mąki będzie konsystencją pasty i jasnobrązową, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Zwiększyć ciepło do medium; stopniowo strumień mleka do mieszaniny mąki, aż gęsty i bąbelkowy, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
7
Ubić ser cheddar, około 2 łyżki na raz, mieszając, aż ser rozpuści się za każdym razem przed dodaniem więcej, tworząc gładki SOS, 10 do 15 minut. Wymieszać w proszku gorczycy, biały pieprz, nasiona selera i 1/2 łyżeczki soli, aż włączone, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Nasiona SeleraNasiona Selera
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Zalewamy marchewką sosem i wrzucamy do płaszcza; przekładamy do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
9
Wymieszać 2 łyżki stopionego masła i bułki tartej razem w misce, aż dobrze pokryte; posypać mieszaniną marchwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż sos będzie bulgotać i polewa jest rumiane, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn