Marchew marynowana z miętą

Marchew marynowana z miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej marchwi z miętą. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pieprz, marchew, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 167 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Marchew Marynowana, Marchew Marynowana, oraz Marchew Koperkowa Marynowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marchew obrać i pokroić w grube rund. Dusić w garnku z osoloną wodą, aż po prostu zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Podczas gotowania marchewki, ubij razem oliwę z oliwek, ocet, miętę, czosnek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MarchewMarchew
OcetOcet
CzosnekCzosnek
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Gdy marchewki są przetargu widłowego, odcedzić je.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
4
Wrzucić ciepłe marchewki razem z vinaigrette i niech usiąść, aż marchewki są chłodne.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
MarchewMarchew
5
Umieść marchew w lodówce i pozostaw do marynowania przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Można je przechowywać w lodówce do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn