Marchew Marokańska
Marchew marokańska może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, ukośnie pokrojoną marchewkę, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Marchew Marokańska, Marchew Marokańska, oraz marchew marokańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchewki parowe, pod przykryciem, 14 minut lub do miękkości.
Tymczasem rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i nasiona kminku; smażyć 1 1/2 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszaj z marchewką, kolendrą i pozostałymi składnikami.