Marchew Izraelska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj izraelskiej marchwi. Ten przepis służy 8 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka baby marchew, kolendra, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cholent O Niskiej Zawartości Tłuszczu: Israeli Chaminc Israeli Chamin (Koszerne Mięso), Sałatka Izraelska, oraz Izraelski Falafel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia w rondlu.
Dodaj marchew; gotować 3 protokół lub do chrupkiego-przetargu.
Umieścić czosnek w robocie kuchennym; pulsować 3 razy lub aż drobno posiekane.
Dodaj kolendry; puls 3 razy lub aż do połączenia.
Dodać koperek i pozostałe składniki; pulsować 3 razy lub aż dobrze połączone. Łyżka mieszanki koperku na marchewki; wrzucić delikatnie do herbu.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.