Marchew Glazurowana

Marchew Glazurowana
Glazurowana marchewka to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Wielkanoc. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz skórkę pomarańczową, sól, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Marchew Glazurowana, Marchew Glazurowana, oraz Glazurowana Marchewka Dla Dwojga.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart, podgrzać 1 cal wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj marchew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu odkryte 6 do 9 minut lub aż ostry-przetargu; odcedzić i odstawić.
4
W 12-calowej patelni, gotować pozostałe składniki na średnim ogniu, stale mieszając, aż do bąbelków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wymieszać z marchewką. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż marchewka będzie szkliwiona i gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn