Marchew Cukinia Zapiekanka Warzywna
Marchew cukinia zapiekanka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 26 centów za porcję. Jeśli masz chrzan, masło, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Zapiekanka Z Marchewki Z Cukinii, Pieczywo marchewkowo-Cukiniowe, oraz Marchewkowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Marchew włożyć do garnka i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż tylko przetargu, o 15 protokół. Marchewki odcedzić z wody łyżką szczelinową.
Dodać plasterki cukinii do garnka i dusić do miękkości, 2 do 3 protokół.
Odcedzić, rezerwując około 1/4 szklanki płynu do gotowania.
W dużej misce wymieszaj płyn do gotowania z majonezem, cebulą, chrzanem, solą i czarnym pieprzem.
Wymieszać gotowane warzywa w mieszaninę majonezu, aż dobrze wymieszane; wlać mieszaninę do przygotowania naczynia do pieczenia.
W małej misce wymieszać bułkę tartą i roztopione masło; posypać warzywami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bułka tarta są lekko rumiane, o 15 protokół.