Marchew, Cukinia, Squash Wstążki
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Marchew, cukinia, wstążki Squash może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 77 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z limonki, cukinia, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj Wstążki Z Marchwi I Cukinii, Cukinia I Żółte Wstążki Z Dyni Z Daikonem I Oregano I Bazylią, oraz Pomarańczowo-Szkliwione Wstążki Marchewkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew, cukinię i Kabaczek pokroić w cienkie wstążki za pomocą krajalnicy mandoliny.
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować przez 2 minuty.
Dodaj wstążki marchewkowe. Wrzucić cukinię i wstążki squasha, sól, pieprz, natkę pietruszki i sok z limonki. Gotować przez 6 do 10 minut.