Marchew Algierska

Marchew Algierska
Algierskie marchewki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 169 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, wodę, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Algierskie 'Zrodiya Mcharmla' - Marchew Z Octem, Flatbread Algierski, oraz Borek Algierski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij 1 1/2 szklanki wody lub tuż pod dnem parownika. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj pokrojoną marchewkę, zmniejsz ogień do średniej i ponownie przykryj patelnię. Paruj do miękkości, ale nie papkowaty, od 4 do 6 minut w zależności od grubości plastrów. Rezerwy 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i wymieszaj sól, pieprz, cynamon, kminek, czosnek i tymianek. Gotować przyprawy i czosnek, często mieszając, aż pachnące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rozproszony Sos TabascoRozproszony Sos Tabasco
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj 1/2 Puchar zastrzeżone gotowania płynu i liść laurowy, przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
5
Wymieszać z marchewki, podrzucając dobrze płaszcz z mieszanką przypraw, i gotować, aż do ogrzania przez, O 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
6
Posypać sokiem z cytryny i usunąć liść laurowy przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn