Przepis marcepanowe tarty Eccles mogą być wykonane w około 1 godzinę i 15 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.65 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 742 kalorie, 11g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. 142 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Jeśli masz zmielone goździki, jajko, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tarty Malinowo-Marcepanowe, Marcepan Domowy (Marcepan Gotowany), oraz Ciasta Eccles.
Instrukcje
1
Wymieszać suszone owoce, starte jabłko lub gruszkę, cukier Demerara, marcepan, goździki i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Demerara
Suszone Owoce
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Marcepan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Następnie zebrać tarty jeden po drugim. Połowę kawałka ciasta i rozwałkować każdą połówkę do okręgu o grubości 50p kawałek na mąki powierzchni. Łyżka szóstą nadzienia do środka jednego koła w stosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Krawędzie pędzla z jajkiem i unieść drugie kółko ciasta na górze. Delikatnie przyciśnij owoce, aby wypchnąć jak najwięcej powietrza. Nacisnąć krawędzie ciasta, aby uszczelnić. Użyj odpowiedniej wielkości miski, szkła itp., aby pomóc przyciąć krawędzie do zgrabnego okręgu. Na tym etapie możesz przykryć i schłodzić tarty przez noc lub zamrozić na 1 miesiąc. Rozmrażanie przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pędzel z ubitym jajkiem, a następnie zrób trzy małe cięcia nożem z rzędu. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
6
Wkładamy tarty do lodówki, podgrzewamy piekarnik do 200C / 180C / Gaz
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Gdy piekarnik jest ładny i gorący, smarujemy tarty jajkiem i posypujemy każdą z nich odrobiną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec przez 20-25 minut, do złotego koloru, następnie jeść na ciepło z lodami lub kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Tarta świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.