Maque Choux może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis z szafy gotowanie ma 1 fanów. Jeśli masz smar z boczku, zieloną cebulę, pomidora i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maque Choux, Maque Choux, oraz Wegetariańska Maque Choux dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posiekać ziarna kukurydzy z kolby, ale tylko pokroić w nie około 2/3 drogi i odstawić.Pozostałe 1/3 ziaren kukurydzy zeskrobać w dużej misce i odstawić.Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler i papryka i saute do miękkości, o 10-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać kukurydzę, pomidory, śmietanę i tymianek i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, o 10-15 protokół.Użyj blendera zanurzeniowego, aby puree 1/4 mieszanki kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest La Marea Kristy Vineyard Albarino. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.