Maple Spice Squash Butter (Rafinowane Bez Cukru, Wegańskie, Paleo)

Maple Spice Squash Butter (Rafinowane Bez Cukru, Wegańskie, Paleo)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Maple Spice Squash Butter (rafinowany bez cukru, Wegańskie, Paleo) spróbować. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1647 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz syrop klonowy, laski cynamonu, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Płynny Gold-Dairy Free Caramel Sauce (Paleo, wegańskie & rafinowany bez cukru), No Bake Peanut Butter & Jelly Tart ( Bezglutenowy, Bez Ziarna, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie), oraz Płatki Owsiane Z Masła Orzechowego (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść połówki dyni na dużej blasze do pieczenia z ściętą stroną w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Dodaj kilka łyżek przefiltrowanej wody na dno (tworzy to parę podczas pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
4
Umieść kawałek pergaminu na squasha, następnie przykryj folią aluminiową i uszczelnij krawędzie patelni do pieczenia. Piecz squasha przez 60 minut lub, aż miąższ będzie miękki po przekłuciu widelcem. Odstawić do ostygnięcia na tyle, aby handle.In w międzyczasie podgrzać syrop klonowy z laską cynamonu, połówki i złomowane wanilii i anyżu gwiazdkę na dnie średniego rondla i doprowadzić do duszenia. Przykryć, wyłączyć ciepło i niech zaparzać, podczas gdy squash gotuje. Po schłodzeniu squasha odcedzić wlany syrop klonowy do miski robota kuchennego rezerwując całe przyprawy.Miarka się miąższ squasha i dodać go do wlewu syropu klonowego w misce robota kuchennego .
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać zmielony cynamon, goździki i sok z cytryny i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
6
Wlać mieszaninę z powrotem do rondla wraz z zarezerwowanych całych przypraw.Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć ogień; gotować, odkryte, na małym ogniu, często mieszając, 20 do 25 minut lub aż gruby (może rozprysk więc mieć oko na to).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Usuń z ognia; Chochla do słoika (zostawiam tam całe przyprawy, aby mogły nadal nadawać smak po słoiku, ale możesz je teraz wyłowić, jeśli wolisz). Przykryć; ostudzić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce przez kilka tygodni lub zamrażarce do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia35
Magazyn