Maniok Pieczony (Yuca Asada)
Prażona maniok (Yucan Asada) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 124 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka liści kolendry, JUKA, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Maniok Prażony (Yucan Asado), Pastel de Yuca con Carne (Cassavan i zapiekanka wołowa), oraz Estofado de Cerdo y Yuca (gulasz z wieprzowiny i manioku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 ° FIn duży garnek z osoloną wodą gotować yuca 15 protokół.
Drenaż zestaw aside.In w średniej misce wymieszać oliwę z oliwek, przyprawy, sól i pieprz.
Dodaj yuca do mieszaniny, rzucając do herbu.Ułóż mieszaninę yuca w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania i piec 30 do 40 minut lub do momentu, gdy yuca będzie miękka i rumiana.Wymieszać z sokiem z limonki, posypać solą i pieprzem i podawać.