Manicotti Z Pikantną Kiełbasą

Manicotti Z Pikantną Kiełbasą
Przepisów na danie główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Manicotti z pikantną kiełbasą. Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 398 kalorii, 22 g białka i 28 g tłuszczu każda. Za 1,59 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup sól, parmezan, pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 47%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Sausage Manicotti, Sausage Manicotti i Pumpkin and Sausage Manicotti.

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić i odstawić. Na tej samej patelni zagotuj pomidory i sos marinara. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W dużej misce wymieszaj jajka, ricottę, parmezan, chilli, natkę pietruszki, przyprawę włoską, sól, czosnek w proszku i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozdziel 2 szklanki sosu pomiędzy dwiema natłuszczonymi 13-calowymi miskami. x 9 cali naczynia do pieczenia. Napełnij surowe skorupki manicotti mieszanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Umieścić w przygotowanych patelniach.
5
Posypać kiełbasą; polać pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 50 minut. Odkryć; posypać serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
7
Piec 10 minut dłużej lub do momentu, aż ser się roztopi, a manicotti będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Przed podaniem odstawić na 5 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn