Manicotti Florentine

Manicotti Florentine
Manicotti Florentine wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 7. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać białka, szpinak, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Podobne przepisy to Florentine Manicotti, Manicotti, oraz Manicotti.

Instrukcje

1
Rozgrzej do 35
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Podczas gotowania makaronu, połączyć 1/2 szklanki mozzarelli, 1/4 szklanki parmezanu, szpinak, a następnie 7 składników w dużej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Odcedzić makaron i spłukać zimną wodą, aby zapobiec przywieraniu; odcedzić. Łyżka szpinaku równomiernie do skorupek makaronu (około 1/3 szklanki nadzienia w każdej).
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Łyżka 1/2 szklanki sosu do makaronu w dolnej części 13 x 9-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż nadziewane muszle makaronu nad sosem w naczyniu; top z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Posypać równomiernie pozostałą 1/2 szklanki mozzarelli, pozostałą 1/4 szklanki parmezanu i pietruszki. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut lub do całkowitego ogrzania. Odkryć i piec dodatkowe 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia72
Magazyn