Manicotti Florentine
Manicotti Florentine wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 7. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać białka, szpinak, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Podobne przepisy to Florentine Manicotti, Manicotti, oraz Manicotti.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, połączyć 1/2 szklanki mozzarelli, 1/4 szklanki parmezanu, szpinak, a następnie 7 składników w dużej misce; dobrze wymieszać.
Odcedzić makaron i spłukać zimną wodą, aby zapobiec przywieraniu; odcedzić. Łyżka szpinaku równomiernie do skorupek makaronu (około 1/3 szklanki nadzienia w każdej).
Łyżka 1/2 szklanki sosu do makaronu w dolnej części 13 x 9-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż nadziewane muszle makaronu nad sosem w naczyniu; top z pozostałym sosem.
Posypać równomiernie pozostałą 1/2 szklanki mozzarelli, pozostałą 1/4 szklanki parmezanu i pietruszki. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut lub do całkowitego ogrzania. Odkryć i piec dodatkowe 5 minut.