Manhattan Fish Chowder z pieczonymi ziemniakami i boczkiem

Manhattan Fish Chowder z pieczonymi ziemniakami i boczkiem
Manhattan Fish Chowder z pieczonych Fingerling ziemniaków i bekon Relish może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 933 kalorie. Na $9.6 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę z płaskim liściem, ziemniaki fingerling, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 86%. Podobne przepisy to Manhattan Fish Chowder z pieczonymi ziemniakami i boczkiem, Manhattan Fish Chowder, oraz Manhattan Fish Chowder.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać boczek i gotować na złoty kolor i chrupiące, mieszając od czasu do czasu, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Usuń boczek i rezerwy na smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać cebulę, seler i marchew i gotować, aż lekko miękkie, o 5 protokół. Wymieszać czosnek i gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać wino i gotować do prawie całkowitego zmniejszenia, a następnie dodać wywar rybny i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać przecier pomidorowy do bulionu i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż lekko zmniejszony i zagęszczony, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Dla ziemniaków: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Ziemniaki ułożyć na blasze do pieczenia, wymieszać z 2 łyżkami oleju i doprawić solą i pieprzem. Piec w piekarniku, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, obracając raz, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Rozgrzać olej w dużej nieprzywierającej patelni do piekarnika, aż się połyska. Przyprawić rybę z obu stron solą i pieprzem i gotować na złoty kolor. Przewrócić, przenieść do piekarnika, i gotować, aż tylko gotowane przez, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Pokrój poprzecznie na 4 równe kawałki.
1
Rozgrzać olej w małej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać zarezerwowany boczek i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Dodać czosnek i czerwone płatki chile i gotować przez 30 sekund. Pietruszkę wymieszać i przełożyć do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Służyć: chochlę bulionu na 4 miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
5
Umieść kawałek halibuta na środku miski. Ułóż 3 połówki ziemniaków wokół ryby i udekoruj smakiem boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn