Mango Lime Fool z daktylami

Mango Lime Fool z daktylami
Mango Lime Fool z datami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.3 za porcję. Jeśli masz pod ręką cukier, pistacje, mango i kilka innych składników, możesz to zrobić. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Spróbuj Mango Lime Fool z daktylami, Mango Fool, oraz African Mango Fool dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubij jogurt, aby go poluzować. W innej średniej misce ubij śmietanę z 1 1/2 łyżki cukru, aż lekko zgęstnieje (nie powinna być wystarczająco gęsta, aby utrzymać szczyty). Złóż bitą śmietanę do jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
JogurtJogurt
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W blenderze lub robocie, puree mango, sok z limonki, a pozostałe 1 1/2 łyżki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać więcej cukru do smaku, w razie potrzeby. Złożyć puree z mango do mieszaniny jogurtu i śmietany, aż zostaną częściowo połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MangoPuree Z Mango
JogurtJogurt
KremKrem
CukierCukier
4
Łyżka głupca do 4 szklanek i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
5
W razie potrzeby udekoruj daktylami i pistacjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
DaktyleDaktyle
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn