Mango Lassi
Przepis Mango Lassi jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Niewielu ludziom smakował ten napój. Mieszanka cukru, mleka, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Mango Kesar Lassi-jak zrobić Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi lub AAM ki Lassi, jak zrobić Mango Lassi, oraz Mango Lassi - AAM ki Lassi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz mango z cukrem w blenderze; proces aż do puree.
Dodać jogurt i mleko; proces do gładkiej.
Podawać z pistacjami; w razie potrzeby posypać kardamonem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Indaba Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.