Mango i Maliny w syropie Prosecco może być tylko dodatek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 299 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 13 minut. Jeśli masz prosecco, śmietanę, mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Maliny I Mango, Wódka, Limoncello i Prosecco Sangria z malinami, oraz Białe brzoskwinie i Maliny w syropie do szampana.
Instrukcje
1
W przypadku syropu: w średnim rondlu doprowadzić Prosecco, cukier, sok z cytryny, skórkę z cytryny, anyż i laskę cynamonu do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 35 minut, aż mieszanina zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne Nonpareile
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Prosecco
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj mango i maliny do syropu i pozostaw mieszaninę do ostygnięcia przez 1 1/2 godziny. Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń owoce i łyżkę do misek do serwowania. Wyrzuć laskę cynamonu i anyż Gwiaździsty.