Mango Fool

Mango Fool
Mango Fool to bezglutenowe przystawka. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka jaj, żelatyny, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj African Mango Fool, Borówka Mango "Głupiec", oraz Mango-miętowy Głupek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać żelatynę na 3 łyżki mleka w małej misce i pozostawić zmiękczyć podczas tworzenia kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
żelatynażelatyna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pozostałe mleko zagotować w małym ciężkim rondlu, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Ubij razem jajko i 1/4 szklanki cukru, aż dobrze się połączą, następnie dodaj gorące mleko w wolnym strumieniu, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać budyń do garnka i gotować na umiarkowanie małym ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż termometr odczytu natychmiastowego zarejestruje 77° i budyń Płaszcze Z Tyłu łyżki (nie gotować), około 2 minut. Wymieszać mieszaninę żelatyny i gotować na małym ogniu, mieszając, aż do rozpuszczenia, około 1 minuty (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
5
Krem przelać przez sito do miski i ostudzić, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Mango przecedzić z pozostałym 1/4 szklanki cukru i soku z limonki w blenderze, aż będzie bardzo gładkie i przecedzić przez sito do kremu. Wymieszać, aż dobrze się połączą, a następnie schłodzić, aż ostygnie, ale nie ustawi, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
BudyńBudyń
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
7
Śmietanę ubić mikserem elektrycznym, aż utrzyma sztywne szczyty, a następnie delikatnie, ale dokładnie złożyć w kremie z mango. Chłód, zadaszony, co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
KremKrem
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
8
Przed podaniem łyżka do 6 dań.
1
* Fool można schłodzić do 1 dnia.* Plastry Alphonso mango (najlepiej marki Ratna) są dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną i Kalustyan ' s (212-685-3451).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn