Mango-Basil Vacherin

Mango-Basil Vacherin
Mango-Basil Vacherin jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 45 i kosztuje 68 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz białka, lody waniliowe, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mango-Basil Vacherin, Vacherin, oraz Vacherin Z Bitą Śmietaną I Mieszanymi Jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą nożyczek Wytnij kartony z sorbetu z mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sorbet Z MangoSorbet Z Mango
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
2
Ułóż sorbet na boku i pokrój każdy kufel na 4 rundy. Ułóż plastry sorbetu na talerzu wyłożonym folią i zamrozić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
W małym rondlu, połączyć cukier i wodę i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodaj liście bazylii i blanszować tylko do zwiędnięcia, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
5
Niech ostygnie lekko, a następnie przenieść mieszaninę do blendera i puree, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Niech puree ostygnie. W średniej misce wymieszaj puree z bazylii z lodami waniliowymi; pozostaw widoczne smugi w lodach. Lody bazyliowe zamrozić, aż będą jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozgrzej piekarnik do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Ułóż stojaki w górnej, środkowej i dolnej części piekarnika i linii 3 duże blachy do pieczenia z pergaminem. W średniej misce ubij białka i cukier cukierniczy na gładką masę. Ustaw miskę nad garnkiem gotującej się wody i ubijaj, aż będzie ciepło, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Zdejmij z ognia i bij z dużą prędkością, aż utworzą się miękkie szczyty. Beat in the lime zest.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
10
Łyżkę bezy limonkowej włożyć do worka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala i wyłożyć 1/2 cala na przygotowane blachy do pieczenia, oddalone od siebie o około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
11
Piec około 1 1/4 godziny, aż bezy limonkowe będą twarde i suche; Patelnie przesuwać między stojakami 3 razy, aby równomiernie piec. Wyłącz piekarnik, otwórz drzwiczki i pozostaw bezy do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
W średniej misce ubij śmietanę z cukrem, aż uformują się miękkie szczyty. Utartą skórkę z limonki ubić na bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Ułóż zamrożone plastry sorbetu mango w dnie płytkich misek lub na talerzach deserowych. Top z gałkami lodów bazyliowych. Na wierzch wymieszać z bezą limonkową i z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Sorbet Z MangoSorbet Z Mango
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Dekoruj pokrojonym w kostkę mango, liśćmi bazylii i więcej bezy limonkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
15
Podaj vacherin od razu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn