Mangalorean wołowina i boczek SOS

Mangalorean wołowina i boczek SOS
Mangalorean wołowina i boczek sos może być tylko sos szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 856 kalorii, 44g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Przepis ten zachwycił 74 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, wodę, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Mangalorean Baranina SOS, Pieczeń wołowa z boczkiem-sos Chili, oraz Sos Z Boczku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz mięso, pastę imbirową, pastę czosnkową, pieprz, ocet i 2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Pasta ImbirowaPasta Imbirowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w szybkowarze na średnim dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
3
Dodać goździki i cynamon i mieszać, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
4
Dodać marynowaną wołowinę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 5 protokół
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Dodaj 1 szklankę wody i zamknij Szybkowar. Gotować pod wysokim ciśnieniem przez 45 minut, a następnie zwolnić ciśnienie i pozwolić parze uciec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
6
Do dużej miski przełożyć wołowinę i soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wytrzyj Szybkowar, dodaj pozostały olej i wróć do średnio wysokiego ciepła, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
8
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodać zielone chillis i mieszać aż pachnące-o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
10
Dodaj czerwone chili i kurkumę w proszku i energicznie mieszaj, aby nie spalić przypraw i gotuj przez 1 minutę. Jeśli mają tendencję do przyklejania się lub odbarwienia, dodaj kilka kropli wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
11
Dodać boczek i mieszać, aż boczek zacznie renderować, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
12
Dodaj przecier pomidorowy i gotuj, mieszając, aż olej będzie pachnący i oddzieli się od mieszaniny, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
13
Dodać wodę, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 10 minut. Powrót wołowinę i jej soki do garnka i pozostawić całe danie gotować przez kolejne 15 minut. W razie potrzeby doprawić do smaku solą i podawać z chlebem lub ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia40
Magazyn