Mandelbrot
Mandelbrot może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, oliwę z oliwek, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mandelbrot Idy, Mandelbrot, oraz Mandelbrot.
Instrukcje
Umieść macę w blenderze; proces 1 minutę lub do drobno zmielonego. Odstawić.
Połącz jajka i białko w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością 1 minutę.
Dodać cukier; beat 3 minut lub aż bardzo dobrze połączone. Beat w oleju i wanilii.
Połącz zmieloną macę, sodę oczyszczoną i sól.
Dodać mieszaninę Macy do mieszaniny jaj; ubić na średniej prędkości, aż do wymieszania.
Dodaj migdały; beat z małą prędkością, aż do połączenia.
Uformuj ciasto na 2 (6 x 2 x 1 cala) rolki na blasze wyłożonej pergaminem (ciasto będzie lepkie).
Piec w temperaturze 300 przez 25 minut lub aż bułki będą złote. Ostudzić na blasze do pieczenia 10 minut.
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na plastry o grubości 12 (1/2 cala). Stań plastry pionowo na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 300 przez 20 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu; przechowywać w szczelnym pojemniku.