Mandarynkowo-klonowe glazurowane udka i pałeczki z kurczaka
Mandarynkowo-Klonowa Glazurowana udka z kurczaka i pałeczki wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 77g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 1252 kalorii. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz udka z kurczaka, zieloną cebulę, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Spróbuj Klonowe Glazurowane Pałeczki Z Kurczaka, Klon Glazurowany Wolnoopalacz Udka Z Kurczaka, oraz Klon-Glazurowane Indycze Pałeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Podgrzać 2 łyżki oleju w średnim rondlu na dużym ogniu, dodać cebulę i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodać sok i tymianek, doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje i zmniejsza się do około 1/2 szklanki, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok
Tymianek
5
Przecedzić mieszaninę do miski i ubić syrop, sos sojowy i czarny pieprz i ostudzić do temperatury pokojowej. Może być wykonany 2 dni wcześniej i doprowadzony do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Sos Sojowy
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
6
Kurczaka posmarować z obu stron pozostałym olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż złoty kolor z obu stron i po prostu gotowane przez. Rozpocznij szczotkowanie glazury podczas ostatnich 5 minut grillowania.