Mandarynkowa Wołowina
Mandarynkowa wołowina to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 26g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mandarynki w syropie, pastę czosnkową, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest znakomite. Spróbuj Stir-Fry Z Mandarynką Wołową, Stir-Fry Z Mandarynką Wołową, oraz Mandarynka Wołowa Z Długą Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Pokrój stek po przekątnej na ziarno w plastry o grubości 1/8 cala. Płaszcz dużą patelnię lub wok z gotowania sprayu; ciepła na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj stek i imbir; gotować 3 minuty lub aż stek jest gotowy.
Usuń stek z patelni; odstawić, i ogrzać.
Miejsce brokuły na patelni; dodać 1/4 Puchar consomm wołowiny. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 2 do 3 minut lub aż brokuły są chrupiące / przetargu.
Odcedzić pomarańcze, rezerwując płyn. Odstawić pomarańcze.
Połączyć reserved pomarańczowy płyn, Pozostałe consomm wołowiny, pasta czosnkowa, i skrobia kukurydziana, dobrze mieszając.
Zalać brokułami, wymieszać z cebulą i stekiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z pomarańczami.