Mandarinquat & Meyer Marmolada Cytrynowa

Mandarinquat & Meyer Marmolada Cytrynowa
Mandarinquat & Meyer Marmolada cytrynowa wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 2 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mandarinquats, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Niewiele osób lubi tę przyprawę. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Marmolada Meyer Lemon, Marmolada Meyer Lemon, oraz Marmolada Meyer Lemon Ginger.

Instrukcje

1
Pracując nad miską przeciąć wszystkie owoce na pół i usunąć nasiona. Następnie pokroić mandarynki, peelingi i wszystkie na paski ¼ cala, umożliwiając zbieranie skórek, miąższu i soku w misce. Powtórz proces z cytryną Meyer, ale pokrój jej paski na 1/8 cala. Odrzuć wszystkie nasiona.Przynieś owoce, skórki, sok, wodę i laski cynamonu do wrzenia w dużym rondlu. Gotować przez 5 minut. Wyłączyć ciepło, przykryć i ostudzić. Przechowywać w lodówce przez noc.Następnego dnia odkryć mieszankę cytrusów i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować, aż najgrubsza skórka będzie miękka, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Meyer LemonMeyer Lemon
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać 3/4 szklanki cukru.i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, często mieszając. Gotować, aż zarejestruje 220 stopni na termometrze cukierków, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
3
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw do ostygnięcia około 15 minut, a następnie przenieś marmoladę do szczelnego pojemnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Usuń kawałki cynamonu i przykryć, pozwalając mu całkowicie ostygnąć w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce na noc przed podaniem. Marmolada będzie przechowywać, przykryta i schłodzona, do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn