Mandarinquat & Meyer Marmolada Cytrynowa
Mandarinquat & Meyer Marmolada cytrynowa wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 2 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mandarinquats, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Niewiele osób lubi tę przyprawę. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Marmolada Meyer Lemon, Marmolada Meyer Lemon, oraz Marmolada Meyer Lemon Ginger.
Instrukcje
Pracując nad miską przeciąć wszystkie owoce na pół i usunąć nasiona. Następnie pokroić mandarynki, peelingi i wszystkie na paski ¼ cala, umożliwiając zbieranie skórek, miąższu i soku w misce. Powtórz proces z cytryną Meyer, ale pokrój jej paski na 1/8 cala. Odrzuć wszystkie nasiona.Przynieś owoce, skórki, sok, wodę i laski cynamonu do wrzenia w dużym rondlu. Gotować przez 5 minut. Wyłączyć ciepło, przykryć i ostudzić. Przechowywać w lodówce przez noc.Następnego dnia odkryć mieszankę cytrusów i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować, aż najgrubsza skórka będzie miękka, o 20 protokół.
Dodać 3/4 szklanki cukru.i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, często mieszając. Gotować, aż zarejestruje 220 stopni na termometrze cukierków, o 20 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw do ostygnięcia około 15 minut, a następnie przenieś marmoladę do szczelnego pojemnika.
Usuń kawałki cynamonu i przykryć, pozwalając mu całkowicie ostygnąć w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce na noc przed podaniem. Marmolada będzie przechowywać, przykryta i schłodzona, do 1 miesiąca.