Mama ' s Sloppy Joe faszerowane papryki
Mama ' s Sloppy Joe nadziewane papryki wymaga wokół 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 2,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sos pomidorowy, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Sloppy Joe Sliders, Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Sloppy Joe Faszerowane Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Wymieszać sos pomidorowy i niechlujny joe przyprawy razem w misce.
Drobno posiekać użytecznego "mięsa"z usuniętych wierzchołków każdej czerwonej papryki.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać kawałki czerwonej papryki i czosnku, aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Gotować i wymieszać zmieloną wołowinę i 1/2 szklanki bulionu wołowego do mieszanki czerwonej papryki czosnku, aż mielona wołowina kruszy się rumiane, 8 do 10 minut.
Odcedzić nadmiar tłuszczu z gotowanej mielonej wołowiny.
Dodaj natychmiastowy ryż, 1/2 Puchar bulion wołowy, i sos Worcestershire; wymieszać do połączenia. Gotować na wolnym ogniu, aż ryż stanie się miękki i wchłonie większość płynu, o 10 protokół.
Dodać około 1/2 szklanki mieszanki sosu pomidorowego, 1/2 szklanki parmezanu, sól, i czarny pieprz do mieszaniny wołowiny; wymieszać, aby połączyć.
Kadzi około połowy pozostałej mieszaniny sos pomidorowy na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia. Stuff każdy z czerwonej papryki z mieszanki mielonej wołowiny; ułóż w naczyniu do pieczenia. Kadzi pozostałą mieszankę sos pomidorowy na każdej papryce. Przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zostanie ugotowane przez około 25 minut.
Pozostałą 1/2 szklanki parmezanu posypać papryką.
Piec, aż ser topi się i bulgotanie, o 10 więcej minut.