Mama ' s Sloppy Joe faszerowane papryki

Mama ' s Sloppy Joe faszerowane papryki
Mama ' s Sloppy Joe nadziewane papryki wymaga wokół 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 2,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sos pomidorowy, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Sloppy Joe Sliders, Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Sloppy Joe Faszerowane Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać sos pomidorowy i niechlujny joe przyprawy razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Drobno posiekać użytecznego "mięsa"z usuniętych wierzchołków każdej czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
MięsoMięso
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać kawałki czerwonej papryki i czosnku, aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Gotować i wymieszać zmieloną wołowinę i 1/2 szklanki bulionu wołowego do mieszanki czerwonej papryki czosnku, aż mielona wołowina kruszy się rumiane, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Bulion WołowyBulion Wołowy
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CzosnekCzosnek
6
Odcedzić nadmiar tłuszczu z gotowanej mielonej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
7
Dodaj natychmiastowy ryż, 1/2 Puchar bulion wołowy, i sos Worcestershire; wymieszać do połączenia. Gotować na wolnym ogniu, aż ryż stanie się miękki i wchłonie większość płynu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bulion WołowyBulion Wołowy
RyżRyż
8
Dodać około 1/2 szklanki mieszanki sosu pomidorowego, 1/2 szklanki parmezanu, sól, i czarny pieprz do mieszaniny wołowiny; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sos PomidorowySos Pomidorowy
WołowinaWołowina
SólSól
9
Kadzi około połowy pozostałej mieszaniny sos pomidorowy na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia. Stuff każdy z czerwonej papryki z mieszanki mielonej wołowiny; ułóż w naczyniu do pieczenia. Kadzi pozostałą mieszankę sos pomidorowy na każdej papryce. Przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PaprykaPapryka
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
ChochlaChochla
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zostanie ugotowane przez około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Pozostałą 1/2 szklanki parmezanu posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PaprykaPapryka
12
Piec, aż ser topi się i bulgotanie, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia37
Magazyn