Mama ' s Prize Winning Raw Apple Cake
Nagradzany przez mamę surowy Szarlotka może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 210 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką mleko, mąkę, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Nagrodzone Ciasto Migdałowe Bundt, Nagrodzone Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Nagrodzony Jelly Roll.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Dodać polewę mieszając ze sobą 1/4 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki białego cukru, posiekane orzechy włoskie i 1/2 łyżeczki cynamonu. Odstawić.
W dużej misce, wymieszać 1 szklankę białego cukru, 1/2 szklanki brązowego cukru, mąka, sól, soda oczyszczona i cynamon. Zrób studnię w środku i wlej olej, jajka i kwaśne mleko. Ubić na gładką masę, następnie złożyć pokrojone jabłka.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Posypać mieszaniną topping.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.