Malted Milk Ball Chocolate Mousse

Malted Milk Ball Chocolate Mousse
Mus czekoladowy ze słodowanego mleka może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru granulowanego, wanilii, mlecznej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 94 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cienkie i chrupiące ciasteczka czekoladowe ze Słodowanym mlekiem, Malted Milk Ball Ice Cream Pie, oraz Malted Milk Ball Sundae dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 1/4 szklanki śmietany i słodowanego mleka w proszku w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając, tylko do rozpuszczenia mleka w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Przenieść do średniej miski. Schłodzić do całkowitego ostygnięcia, około godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Roztopić czekoladę mleczną w kuchence mikrofalowej lub w misce ustawionej na patelni gotującej się wody, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odstawić do ostygnięcia, aż tylko lekko ciepłe.
5
Za pomocą miksera wyposażonego w mocowanie bicza ubijaj schłodzoną śmietanę słodowaną do miękkiego piku. Złożyć w roztopionej czekoladzie aż do połączenia. Łyżka do serwowania potraw i schłodzić do Ustawienia, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Gotowe do podania, ubić pozostałe 3/4 szklanki śmietany na średniej prędkości z cukrem i wanilią do miękkiego szczytu, a następnie łyżką na wierzch musów. Top posiekane kulki słodowanego mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kulki Z Mleka SłodowanegoKulki Z Mleka Słodowanego
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn