Malinowy Sorbet z bitą śmietaną i bezami
Malinowy Sorbet z bitą śmietaną i bezami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserowego. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka malinowy sorbet, ciasteczka bezowe, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Bardzo jagodowe smażenie z bezami i sorbetem lub lodami, Bezy z truskawkami i bitą śmietaną (Schaum Torte), oraz Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubijamy śmietanę i cukier, aż do uzyskania miękkich szczytów; odstawiamy. Używając rąk, delikatnie rozbij ciasteczka na kawałki nad drugą średnią miseczką. Sorbet pokroić w pojedyncze naczynia. Łyżka bitą śmietanę na każdej i posypać 1 do 2 łyżki pokruszonych ciastek na wierzchu. Porada bez stresu: nic nie jest szybsze niż deser z zamrażarki. Stosowane jako polewa, lekkie, przewiewne bezy rozpływają się w ustach i zapewniają pyszną grę na konsystencji, gdy są podawane z gładkim, chłodnym sorbetem.