Malinowy Sorbet z bitą śmietaną i bezami

Malinowy Sorbet z bitą śmietaną i bezami
Malinowy Sorbet z bitą śmietaną i bezami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserowego. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka malinowy sorbet, ciasteczka bezowe, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Bardzo jagodowe smażenie z bezami i sorbetem lub lodami, Bezy z truskawkami i bitą śmietaną (Schaum Torte), oraz Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubijamy śmietanę i cukier, aż do uzyskania miękkich szczytów; odstawiamy. Używając rąk, delikatnie rozbij ciasteczka na kawałki nad drugą średnią miseczką. Sorbet pokroić w pojedyncze naczynia. Łyżka bitą śmietanę na każdej i posypać 1 do 2 łyżki pokruszonych ciastek na wierzchu. Porada bez stresu: nic nie jest szybsze niż deser z zamrażarki. Stosowane jako polewa, lekkie, przewiewne bezy rozpływają się w ustach i zapewniają pyszną grę na konsystencji, gdy są podawane z gładkim, chłodnym sorbetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
SorbetSorbet
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na mrożony deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn