Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański SOS? Malinowy gorący sos Barbecue może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, pikantnej musztardy, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 66 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Dzień Ojca. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Malinowy Sos Barbecue, Mini klopsiki z Malinowo-balsamicznym sosem Barbecue, oraz Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
1
Wymieszać razem ketchup, konfitury z malin, miód, sok z ogórków, musztarda, brązowy cukier, ocet, płatki czerwonej papryki, płatki cebuli, czosnek w proszku, i czarny pieprz w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia podczas mieszania. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i wymieszać z gorącym sosem; pozostawić na wolnym ogniu około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury Malinowe
Płatki Czerwonej Papryki
Czosnek W Proszku
Pieprz Czarny
Suszone Płatki Cebuli
Sok Z Ogórków
Brązowy Cukier
Ostry Sos
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.