Malinowo-Czekoladowe Bezy

Malinowo-Czekoladowe Bezy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Bezy malinowo-czekoladowe mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bezy Malinowe Nadziewane Czekoladą, Malinowe Bezy, oraz Malinowe Bezy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93°. wyłóż blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubijaj białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól, aż utworzą się miękkie szczyty, około 2 minut. Stopniowo ubijaj w cukrze, aż mieszanina będzie błyszcząca ze sztywnymi szczytami, około 3 minut. Złożyć w ekstrakcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
EkstraktEkstrakt
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Łyżka bezy Do Woreczka z ciastem wyposażonego w końcówkę gwiazdki. Rura w 1 1/2-calowe gwiazdy na arkuszu, 1/2 cala od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
4
Piec do firmy i chrupiące, ale nie rumiane, 1 godzina 30 minut do 1 godzina 40 minut. Przesuń pergamin, z bezami, z blachy na stojak z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed usunięciem Bez z pergaminu.
6
Ustaw małą miskę na patelni gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PatelniaPatelnia
7
Umieścić dwie trzecie czekolady w misce i roztopić, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wyjąć miskę; wymieszać pozostałą czekoladę do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Dno 1 bezy zanurzyć w czekoladzie, wytrzeć nadmiar z boku miski i przełożyć na arkusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Odstawić do Ustawienia. Powtarzam.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn