Malinowo-Cynamonowy Mus Jabłkowy

Malinowo-Cynamonowy Mus Jabłkowy
Malinowo-cynamonowy mus jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 53 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cierpkie gotowanie jabłek, malin w syropie lite, cukru i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Placki ziemniaczane z musem Malinowo-cynamonowym, malinowy mus jabłkowy, oraz Koktajl Jabłkowy Malinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jabłka, maliny i paluszki cynamonu umieścić w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego; pokrycie. Dusić 15 do 20 min. lub dopóki jabłka nie będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
MalinyMaliny
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Usunąć i wyrzucić laski cynamonu. Schłodzić do temperatury pokojowej; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
4
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn