Malinowe Kanapki Kruche

Malinowe Kanapki Kruche
Malinowe kanapki kruche to Wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, dżem malinowy, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Malinowe Serki Kruche I Malinowy Krem Z Serem Marshmallow Dip, Malinowy Kruchy Głupiec, oraz Raspberry Window Shortbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubij masło, cukier granulowany i wanilię, aż będzie gładka. Mieszaj lub ubijaj w mące i soli, aż ciasto nie będzie już kruche i połączy się w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść na lekko posypaną mąką powierzchnię.
3
Podziel ciasto na pół. Z lekko mąką wałek do ciasta, rozwałkować każdą porcję do około 1/8 cala grubości. Z mąką 2-do 3-calowy okrągły lub w kształcie gwiazdy cutter, wyciąć ciasteczka. W razie potrzeby Wytnij 1/2-calowe koło ze środka połowy ciasteczek, aby zrobić okno do napełniania dżemem (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
4
Miejsce ciasteczka 1 cal od siebie na masle lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia. Zebrać nadmiar ciasta w piłkę, reroll, i wyciąć pozostałe ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec ciastka w piekarniku 325, aż krawędzie zaczynają się brązowieć, 10 do 12 minut; jeśli pieczenie więcej niż jednej patelni na raz, Zmień pozycje patelni w połowie pieczenia. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
6
Rozprowadzić po 1/2 łyżki dżemu na płaskiej stronie każdej z połowy ciasteczek (tych bez dziurek). Wierzch każdy z pozostałym ciastkiem (z otworem), płaską stroną w kierunku dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
7
Wierzch ciasteczek posypać równomiernie cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn