Malinowe Fondue z Bezowymi Chmurkowymi serduszkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj malinowego Fondue z Bezowymi sercami chmurowymi. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 372 kalorie, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, krem tatarski, dżem malinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Serduszka Bezowe, Mus truskawkowy z sercami Bezowymi, oraz Malinowe Serki Kruche I Malinowy Krem Z Serem Marshmallow Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: garnek do fondue
Rozgrzać krem w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż pojawią się bąbelki; usunąć z ognia.
Dodać białe kęsy i ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia. Wymieszać z dżemem i likierem.
Przenieść mieszaninę do garnka do fondue. Aby fondue było ciepłe przy stole przez dłuższy czas, umieść je nad świecą lub palnikiem w puszkach. Jeśli jedzenie od razu, podawać w ozdobnym sosie Łódź.
Podawać z Bezowymi chmurowymi sercami do zanurzenia.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. Linia 2 ciężkie duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Białka umieścić w czystej misce miksera elektrycznego. Beat na średniej prędkości, aż spieniony.
Dodać krem z kamienia nazębnego i zwiększyć prędkość do wysokiej. Kontynuuj bicie, aż utworzą się miękkie szczyty.
Wymieszać z solą. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty, około 5 minut. Szybko wymieszaj barwnik spożywczy, 1 kropla na raz, aż do uzyskania pożądanego koloru.
Przełożyć bezę do woreczka z ciastem wyposażonego w końcówkę gwiazdki. Wymieszaj bezy w kształcie serca o średnicy 2 cali na przygotowane blachy do pieczenia, rozstaw równomiernie.
Piec przez 1 godzinę, lub do wyschnięcia i chrupiące, gdy złamane na pół. Chłodne bezy całkowicie na blasze do pieczenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.