Malinowe Fondue z Bezowymi Chmurkowymi serduszkami

Malinowe Fondue z Bezowymi Chmurkowymi serduszkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj malinowego Fondue z Bezowymi sercami chmurowymi. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 372 kalorie, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, krem tatarski, dżem malinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Serduszka Bezowe, Mus truskawkowy z sercami Bezowymi, oraz Malinowe Serki Kruche I Malinowy Krem Z Serem Marshmallow Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: garnek do fondue
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Rozgrzać krem w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż pojawią się bąbelki; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać białe kęsy i ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia. Wymieszać z dżemem i likierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
(z Kartonu)(z Kartonu)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Przenieść mieszaninę do garnka do fondue. Aby fondue było ciepłe przy stole przez dłuższy czas, umieść je nad świecą lub palnikiem w puszkach. Jeśli jedzenie od razu, podawać w ozdobnym sosie Łódź.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SOS ŁódźSOS Łódź
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Podawać z Bezowymi chmurowymi sercami do zanurzenia.
6
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. Linia 2 ciężkie duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Białka umieścić w czystej misce miksera elektrycznego. Beat na średniej prędkości, aż spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać krem z kamienia nazębnego i zwiększyć prędkość do wysokiej. Kontynuuj bicie, aż utworzą się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
9
Wymieszać z solą. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty, około 5 minut. Szybko wymieszaj barwnik spożywczy, 1 kropla na raz, aż do uzyskania pożądanego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Przełożyć bezę do woreczka z ciastem wyposażonego w końcówkę gwiazdki. Wymieszaj bezy w kształcie serca o średnicy 2 cali na przygotowane blachy do pieczenia, rozstaw równomiernie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
11
Piec przez 1 godzinę, lub do wyschnięcia i chrupiące, gdy złamane na pół. Chłodne bezy całkowicie na blasze do pieczenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn