Malinowe Ciasteczka Wirowe

Malinowe Ciasteczka Wirowe
Malinowe ciasteczka wirowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto cukiernicze, orzechy włoskie, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Malinowe Ciasteczka Wirowe, Malinowe Roladki Zawirowujące, oraz Babeczki Z Malinowym Zawirowaniem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż orzechy kokosowe i włoskie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kokosowe i orzechy włoskie są tosty, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i drobno posiekać orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Połącz dżem malinowy, kokos i orzechy włoskie razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
KokosKokos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Ciasto podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczkowe CiastoCiasteczkowe Ciasto
7
Rozwałkuj 1/2 ciasta na prostokąt o wymiarach 12x7 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Rozłóż połowę mieszanki dżemu na walcowanym cieście do 1/2 cala od krawędzi. Ostrożnie rozwałkuj ciasto, w stylu galaretki, wokół napełniania; szczyp boczny szew, aby uszczelnić rolkę, utrzymując końce otwarte. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną ciasta i dżemu. Owinąć każdą rolkę ciasta w folię i przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
CiastoCiasto
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Usuń folię z rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
11
Pokrój ciasto na 1/4-calowe plastry grubości i ułóż na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie zaczną się brązowieć, 7 do 9 minut. Ostudzić ciasteczka przez 1 minutę na blasze do pieczenia i przenieść do stojaków Z Drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
13
Cukier cukierniczy, wodę i ekstrakt migdałowy ubić razem w misce, aż będzie gładki; skropić ciepłymi ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn