Malinowe Brownies
Malina Brownies może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 25. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz pod ręką cukier, półsłodką czekoladę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Malinowe Brownies, Malinowe Brownies, oraz Malinowe Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia z folią, pozostawiając 2-calowy zwis na każdej krótkiej stronie. Mgiełka w sprayu do gotowania.
Na dużej patelni na małym ogniu rozpuść masło i półsłodką czekoladę, często mieszając.
Przełożyć do miski i ostudzić przez 10 minut.
Ubij cukier, jajka i wanilię, a następnie wymieszaj z mąką i solą, aż się połączą. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Wlać ciasto do naczynia do pieczenia. Łyżka dżemu do małej miseczki i energicznie mieszać, aby poluzować.
Mżnąć dżem równomiernie na ciasto i lekko zawirować łyżką.
Piec, aż Góra się ustawi, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 40 minut.
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu.
Po całkowitym ochłodzeniu należy obrócić nóż wokół krawędzi bez folii. Za pomocą uchwytów foliowych wyjąć ciasteczka z patelni, położyć na desce do krojenia i odkleić folię.
Pokroić na 24 kwadraty, a następnie przeciąć kwadraty na pół na przekątnej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.