Malinowe babeczki z lukrem serowym Bezmlecznym
Przepis malinowe babeczki z Bezmlecznym twarogiem lukier jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. 70 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, mąkę, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki migdałowe z lukrem malinowym (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Kokosowe babeczki Budyniowe z surowym lukrem Makadamia (bezmleczne), oraz Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ustaw 24 puszki muffin z babeczką liners.In małą miskę, ubijamy mąkę i pieczymy powder.In średni miskę, wymieszać cukier i jajka do grubości, o 1 minutę.
Dodać mleko, olej rzepakowy i wanilię i wymieszać na gładką masę.Podczas mieszania, powoli dodać mieszaninę mąki do mokrych składników, aż w pełni połączone, skrobanie boki miski z łopatką, aby wydostać się wszystkie grudki.
Wyjmij miskę z miksera i delikatnie złóż 1 szklankę jagód.Podziel ciasto między puszki muffin; będą one około dwóch trzecich pełne.
Piecz babeczki przez 20 minut lub do momentu, gdy wrócą do dotyku.
Wyjmij babeczki z piekarnika i pozwól im całkowicie ostygnąć podczas przygotowywania lukru.Na lukier, umieścić serek Alternatywny w średniej misce i wymieszać, aż będzie gładka.Powoli dodawać przesiany cukier puder i wanilię, aż do całkowitego połączenia.Łyżka lukier do worka cukierniczego z średniej okrągłej końcówki i rury na wierzchu schłodzone babeczki.Dodać babeczki z pozostałym 1 szklanką jagód.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce aż do podania.