Malinowa Tarta Truflowa
Malinowa tarta truflowa wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 285 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wyciąg z migdałów, migdały, skórkę z ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Malinowa Tarta Truflowa, Tarta Czekoladowo-Truflowa, oraz Tarta Czekoladowo-Truflowa podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F. zrobić ciasto skorupa jak skierowane na polu dla jednej Skórki
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem lub 9-calowej szklanej patelni. W razie potrzeby przyciąć krawędź.
Usunąć częściowo upieczoną skórkę z piekarnika. Lekko posmarować skórkę białkiem jajka; posypać zmielonymi migdałami. Powrót do piekarnika; piec 5 do 10 minut dłużej lub do złotego koloru. Chłodny podczas wypełniania.
W 2-kwartowym rondlu rozpuść 6 uncji czekolady i masło na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładkie.
W małej misce lekko ubić żółtka trzepaczką drucianą. Wymieszaj Likier.
Do czekolady dodać mieszaninę żółtek. Trzepaczką drucianą ubić na małym ogniu przez 3 do 4 minut, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Wlać do schłodzonej pieczonej skorupy. Ułóż maliny na nadzieniu.
W 1-kwartowym rondlu stopić dżem na małym ogniu. Wymieszać z ekstraktem. Delikatnie szczotkuj maliny.
W innym 1-kwartowym rondlu rozpuść 1 uncję czekolady z olejem na małym ogniu, często mieszając, aż będzie gładka.
Posypać plasterkami migdałów. Przechowywać w lodówce do Ustawienia, około 30 minut.
Udekorować liśćmi mięty. Przechowywać w lodówce.