Malinowa Tarta Truflowa

Malinowa Tarta Truflowa
Malinowa tarta truflowa wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 285 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wyciąg z migdałów, migdały, skórkę z ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Malinowa Tarta Truflowa, Tarta Czekoladowo-Truflowa, oraz Tarta Czekoladowo-Truflowa podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F. zrobić ciasto skorupa jak skierowane na polu dla jednej Skórki
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem lub 9-calowej szklanej patelni. W razie potrzeby przyciąć krawędź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
3
Piec 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Usunąć częściowo upieczoną skórkę z piekarnika. Lekko posmarować skórkę białkiem jajka; posypać zmielonymi migdałami. Powrót do piekarnika; piec 5 do 10 minut dłużej lub do złotego koloru. Chłodny podczas wypełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
W 2-kwartowym rondlu rozpuść 6 uncji czekolady i masło na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Zdjąć z ognia.
7
W małej misce lekko ubić żółtka trzepaczką drucianą. Wymieszaj Likier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Do czekolady dodać mieszaninę żółtek. Trzepaczką drucianą ubić na małym ogniu przez 3 do 4 minut, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Wlać do schłodzonej pieczonej skorupy. Ułóż maliny na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
10
W 1-kwartowym rondlu stopić dżem na małym ogniu. Wymieszać z ekstraktem. Delikatnie szczotkuj maliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
W innym 1-kwartowym rondlu rozpuść 1 uncję czekolady z olejem na małym ogniu, często mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Mżawka z malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
13
Posypać plasterkami migdałów. Przechowywać w lodówce do Ustawienia, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
14
Udekorować liśćmi mięty. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn