Malina i Rum mrożona herbata
Malina i Rum mrożona herbata może być tylko napój szukasz. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 162 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rum, syrop malinowy, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Malina Mrożona Herbata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz maliny, wodę i cukier w małym rondlu.
Podgrzać na dużym ogniu do wrzenia, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i nadal gotować, aż syrop jest głęboki czerwony i jagody są miękkie, o 10 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić. Odcedzić przez drobny sitko siatkowe, naciskając, aby wydobyć jak najwięcej płynu. Maliny należy wyrzucić. Syrop malinowy będzie przechowywać przez tydzień w szczelnym pojemniku w lodówce.
Aby zrobić koktajl: w dużym dzbanku połącz zaparzoną herbatę, syrop malinowy, sok z cytryny, oba Rumy i 8 kostek lodu. Mieszaj przez około 30 sekund, upewniając się, że wszystkie składniki są włączone i że kostki lodu zaczynają się topić.
Wlać do wypełnionych lodem szklanek Collinsa i udekorować słomką i liśćmi mięty.